2010. február 28., vasárnap

Tedd magadra


Ha egy ilyen szééppel kérik meg a kezem ... Én elájulok, mosolygok, nagyot csókolok, rá ugrok, hozzá megyek, beköltözök, mosogatok!


Ez egyszerüen mesés!!!!! Ez a kislány mindössze 13 éves és olyan dolgokat alkot és olyanokat véleményez, hogy az ember esze megáll!!! Ilyenkor mindig az van bennem, hogy "Sehol sem tartok". Mondjuk gazdag apuci lányának könnyű - akármit csinálhat... egyik napról a másikra 'be állhat' djnek, ruhatervezőnek,színésznőnek, politikusnak satöbbi satöbbi. De meg kell hagyni :


Tavi tényleg tud! nem értek vele jopár dologban egyet, de hát ez természetes :)


Nincs határa a kreativitásnak. Párisz!Londonban tényleg vannak ilyen pasik! ...

Ez nagyon jópofa! Nem szeretnék öngyilkos lenni vagy hasonlók , és annak ellenére, hogy ezt ritkán hordanám , tetszik - bár lehet, hogy ezt is, mint az 'ollós'at is elitélnék néhányan az elvei miatt - persze ezzel sincsen nincsen semmi gond!


Találd fel magad a gazdasági válságban! ( kacsintottam )

Maga az egész lány olyan, hogy jön, hogy hozzá érj: a haja,a tollas hajdísze, a böre és a tüllből készült ruhája.


Hódit a Szép Helléna stílus. Egyszerüen és nagyszerüen légy görög lány.super power girl on the stage!
"I can fly


But I want his wings"

A láncot én nem tenném fel, de azóóóóók a gyürük tátti! Igaz mindenhova beakadna ,de who cares? ha van egy ilyen darabod.
A nyaklánc és a derék öv,hogy milyen szépen talál a kettő . Legelöször , mintha soknak találtam volna a kalapkát, de most csak annyi - mondhatni, hogy - zavar, hogy erőteljesen, frissen fekete, kicsit én megkoptatnám, de éppen egy ici - picit.

Mintha menne át gicsbe, de nem azért mégsem... mert pont a határán van
Itt tetszik a szoknya és a felső összekapcsolódásának ötlete : színében és motivumában főképpen

Nyakláncok
Nagyon szép komppozició. És itt is a részletek ... a részletek emberkék :) Nagyon bejött divatba a ruházaton a kevés motivum , de részletében lenyügöző .. Olyan jön, hogy közelebb menj, meg fogd , végig simítsd az ujjad rajta és nézni és csodálkozni a készítő türelmén.

karperec-nyaklánc.kreatív!Á-ááá ez hihhetetlenül jóó!Ahhoz képest, hogy ezek a formák .. amik nekem mindig a kubizmust jutattják eszembe : masszívak és tört formájuk van, ami álltalában egy nőnél nem előnyös.A nő az egy hajlékony vonalvezetés ( ezért is nőiesek a spirálok ).


De ez itt kifejezetten nőies. Ügyes - ügyes.

Ez egy madárból - lehet varjúból - inspirálodót. Engem nagyon lenyügözött. Ahogy a ruha összekapcsolódik a fejdísszel, azáltal a madárral ... és amilyen szép részletében, milyen kidolgozott és roppant érdekes , okos munka.
Ezt semmi képpen nem hordanám. Nem tetszik semmi ezen a képen semmi a sapkatáska ötletén kivül. Sem színében , sem anyagjában , a ruhadarabok összeillesztése sem , és a modell pláné nem.

Imádom Agyness Deyn- t. Egyszerüen lenyügőz és olyan kisugárzása van, hogy csaak... Á-á


A láncot a nyakában érdemes megnézni! Könnyen elkészíthető .. Ha netalán valakinek nagyon megtetszik és hordaná - meglehet oldani - veszel egy kartont,én ajánlóm le pászpártozni és kivágsz téglalap formájú darabokat ( vagy lehet más forma is ) azt lefested ( vagy lefestheted kivágás elött is, de a forma szélei fehéren maradnak és megint festheted. Átfüződ őket és akazd magadra! Ugyanigy készíthettek fülbevalókat is. Én már régóta tervezem, de ... lusta.lusta vagyok. De elkészítem még ezen a héten. Remélem.Hajamba.Hajadba.Hajunkba.Ezt a képet nagyon imádom .. lehet, hogy egyesek agyon értelmezik és rájönnek , hogy az elvei ellen szólnak, de ez csak egy játék egy gondolattal.Könnyen el lehet készíteni, semmi komplikált nincsen benne és mégis milyen nagyszerű!
s.e.x on m.e


Tavaszodunk béjbik!


Kár, hogy kicsike ez a fotó - nagyon szép.Engem nagyon vonz a goa stílus .. talán azért mert nagyon színes, merész és felszabadult : de ezek csak olyan jellemzői ennek a stílusnak,amiket leghamarább észreveszek egy valakin / valamin.
Egy ilyet is elfogadnék : olyan mintha bordák lennének


Vannak szép dolgok rajta.


Smoken dust

Mocskosul szeretem a gyürüket!
Ez nagyon jópofa, de nem tetszik a virágokból kialakított szívecske, ha szabadon hagyták volna az írást , fehér alapon feltettem volna, de így nekem túl ellentétes a fürész és a szív egyhelyen - értem én az egésznek a koncepcióját. Jó az írás és a vintaget keltő fürész a krém masnival, de ha megnézed jól - érzed, hogy zavar valami - Nem?


Milyen bályos a lány .. és a mosolya :) Muszály volt ezt leírjam ... jó, ha modelt is megnézzük. Milyen más hangulata lenne ennek a képnek, ha egy goromba nőcit tettek volna be. Én sétálnék igy a tengerparton. Vad.


Most úúúgy bedugnám a lábam a homokba és szednék kagylókat.


Gyere - gyere nyár!
A haj dísz is kiegészítő. ! Ez kissé olyan absztrakt dísz, mintha egy madár lenne..? Jó sok munka van benne. Tyűű.ha

A katona nők behozhatnák ezt divatba.


Még egy kis ízelítő Patrick Veillettből. Nem tetszik a lány arca, de szerintem ez ilyen kell, hogy legyen - egy minnél élettelenebb és más világról jövő benyomást keltő alak. A teste is .. mintha beteg lenne, rothadna. Nem szép látvány, de a lényege, hogy megmutassa a kreativitását és oda vonza a tekinteteket ... Nem tudom, ha észrevettétek, de sokszor vannak nagyon morbid, zavaró plakátok feltűzve - és ezt a hatást sokszor, okosan azért keltik, hogy oda vonza a tekinteted ..


Én igy vagyok ezzel a képpel - csúnya, morbid , szinte rémisztő és mégis nézem, mert ezek a bennem kialakultak oda vonzanak .. és elemezni kezdem, hogy miért csunya, mi benne a zavaró - és mivel én ezt lejátszom magamban a kép alkotója elérte amit akart, megnéztem a képét és véleményem lett róla .
Az az igazság, hogy én ezt nem hordanám.. nem azért mert nagy vagy sullyos lenne, nem. Hanem, mert nem igazán tetszik.. bár vannak igazán szép részletei, és csak tisztelni tudom ezt az ötletet és a sok-sok türelmet, mert hidjétek el, hogy nem csip-csup készített munka ez.

solve _ batty_ boyEgy ilyent szívesen elfogadnék !

Ugy-e olyan hatást nyújt , mintha kényszerzubbony lenne?.. egy férfin van, és mégis milyen nőiessé teszi ez a fonat ( úgy látom ) vas, főleg a nyak és a vál találkozásánál.

Patrick Veillet egyszerüen le sokkol ezzel a vad és ' csontodig ívelő ' egyéniségével. Fantasztikus ez az ugynevezett outfitt morbiditása. Nagyon tetszik a nőci 'nyakcsontja' és a gerinces!

Nincsenek megjegyzések: