2010. február 19., péntek

Vanessa Bruno

Ma rátaláltam egy hihhetetlenül csodálatos Nőre, Vanessa Brunora - francia divattervező .
http://www.vanessabruno.com/
Észrevettem, hogy manapság több divatháznál forgatnak rövid filmecskéket , ugyérzem , hogy a divatfilm sokkal elönyösebb, mint egy lookbook vagy a divatfotók.. ugyanis itt a klipp hangulatára teszik a hangsúlyt, ami minket nézőket úgy tűnik sikeresen megmozgat, átadnak egy kellemes érzést .. a ruhákat , mintha nem is hangsúlyoznák, mintha nem is rájuk esne a hangsúly.
Vanessa Bruno felkérte Stéphanie di Giustot a videok elkészitésére. Mind a kettőben Lou Doillon szerepel.. és most itt van: gyönyörű tavasz van ma és a klipp még jobban beengedi a napsugarakat. A mai nap dala . jaj :)
Zárójelben megemlíteném, hogy érdemes többször megnézni a videót, mivel gyönyörű részletek vannak elrejtve, úgy a ruhakölteményeken és úgy a háttérben is. Én nagyon megszerettem ! - zárójel visszazárva1 megjegyzés:

béátrixzcé írta...

nekem is nagyon tetszik. mar reg lattam olyan modellt aki nem csucsorit, sot nagyon erdekes a szaja.

a klippeknek szerintem az a lenyeguk, hogy egy jo reklamot csinaljanak, itt nagyon jo otletek voltak, nem voltak uj otletek, de a magaeva tudta tenni, s ez szamit szerintem...tudod mint a gondolatokkal:))...
a masodik video jobban tetszett, foleg az eleje.
ugyes. tole lehet tanulni